Pressreleaser

Jolly uppdatering

24 januari, 2017 kl 09:00 CET

Förberedelser för den fortsatta FAT- (Factory Acceptance Test ) verksamheten inleddes under november 2016 med CybAeros flygteam på plats i Kina, efter en osedvanligt lång hantering i både den svenska och kinesiska tullen. På kundens önskan inleds den fortsatta testverksamheten direkt efter det Kinesiska nyåret i början av februari. Fakturering av de tre systemen kommer att ske fortlöpande allteftersom testerna genomförts och godkänts.

Från CybAeros sida beklagar vi dessa förseningar, som orsakats av omständigheter, som vi inte kunnat påverka, säger VD Rolf Schytt.

För mer information vänligen kontakta:
Emmelie Axelsson, Marknads- och kommunikationschef, CybAero AB, tel 013-465 29 30 e-post: ir@cybaero.se

Läs på webben:  www.cybaero.se          Filmer: www.youtube.com/cybaero

Om CybAero
CybAero utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptrar, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) med tillhörande sensorsystem för säkrare och kostnadseffektivare flygning i farliga miljöer.

Bolaget har fått stort internationellt genomslag med helikoptern APID One som kan anpassas för både försvarsverksamhet och civila uppdrag såsom kust- och gränsbevakning, räddningstjänst och kartering. 

CybAero har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Bolaget har cirka 50 anställda och är listat på NASDAQ OMX First North sedan 2007.  FNCA Sweden AB är Certified Adviser.

Dokument och länkar

Release

Tillbaka till pressreleaser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!