Projekt: Brandbekämpning

 

CybAero lanserar snart det perfekta hjälpmedlet för ”blåljuspersonal” som arbetar med brandbekämpning av alla slag. Produkten är utvecklad tillsammans med personal som har flera års erfarenhet av drönare inom brandförsvar.

Med en allt-i-ett-kontroll ser man dagsljus- och IR- bild i realtid, samt styr farkosten. Systemet är extremt smidigt och användarvänligt, speciellt i situationer där varje minut räknas och kan vara livsavgörande. Systemet är förpackad i en robust och slitstark väska där även laddning möjliggörs. Med ett enkelt knapptryck startas den och är omedelbart redo att påbörja sitt uppdrag, det är något vi kallar för Ready To Go.

 

Kontakta gärna vår säljavdelning så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er rädda liv.

 

Kontakta oss!

Med mer än 20 års erfarenhet utvecklar och tillverkar CybAero världsledande system som på ett effektivt och högkvalitativt sätt gör det möjligt för kunderna att operera från luften utan att riskera människoliv. Systemen, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System), består av obemannade helikoptrar, markstationer, sensorer och datalänkar. De anpassas efter varje kunds specifika behov, för såväl kommersiellt, civilt och försvarsändamål.

KONTAKTA OSS

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!